Detaylar, Kurgu ve antrasit gri boya

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazandırarak aynı zamanda sade ve zarafetli bir görünüm sunar.

Siz de sülale dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine durum yaymak isterseniz temelı özel renk seçimleri ile dekorasyonda başkalık yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge işleklık katarken hem bile vadiın aydınlanmasını sağlayarak yoğun renk kullanımı mümkün kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde kullanıvermek kolaylaşıyor. 

Gri duvar boyası tonları, güzel kombin edildiği renk alternatifleriyle mekanlarda çok şık durmaktadır. Duvarda en çok tercih edilen gri duvar boyası renkleri ortada derlediğim 10 renk üzerine bir taharri yapmış oldum.

Sadelik ve şıklığın dengesini getirmek sinein möble seçimleri önemli bir gösteriş oynar. Ancak çizgilere ehil minimalist düşüncemlı mobilyalar mekanın gerçek estetiğini oluştururken şıklığı da vurgular.

Mutfak tasavvurında antrasit renkli dolaplar modern bir güzel duyusal ve şıklık sunar. Paslanmaz çelik aletler ve tenvirat detayları ile birleştiğinde mutfağa endüstriyel bir dokunuş ekler. Antrasit rengin kullanmaı mutfakta eksiksiz ve çağdaş bir görünüm oluşturabilir.

İnternetin kendimi en refahlı tabir ettiğim düzlem olduğunu fark ederek, haberleşme tasavvurı sahaında eğitimime devam ettim ve Yalova Üniversitesi Sanat ve Tasavvur Fakültesi'nden mezun oldum.

Aş damı mobilyalarında, kanepelerde, konsol veya masa minvalı eşyalarda antrasit tercih edileceği gün bu renkle uyumlu diğer renk seçenekleri sayesinde alana özel bir albeni hoşgörüsüzlabilir.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk gözta mutfak ve banyo dekorasyonunda dayanıklı tercih etmeyeceğiniz renkler kabilinden gelebilir. Bu alanlarda akman ve düzgün bir görünüm elde etmek isteseniz bile amelî kirlenen ve izleri takkadak ortaya çıkaran beyaz zehir rengi tercih eylemek istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi giymek muhtevain deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans ya da seramikleri antrasit evet da antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde seçebilirsiniz.

Ancak yetersiz ve bayağı bir alana sahip olan banyodan bahsediliyor ise dikdörtgen ve beş on uzun, kare olan aynaların tercihi bile çın tasarımlara kadem atılmasını berkış olacaktır.

Antrasit ile uyumlu renkler ortada kırmızı, goldfix sarı ve turuncu tonlarını kullanabilirsiniz. Bu tonlar, antrasitin soğukluğunu dengeleyerek hamam bir atmosfer yaratır.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada en çok ilgi çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi özellikle yaldırak zeminler ve kaplamalar ile beraberinde berenarı başarılı bir uyuma sahiptir. Parlayan beyaz kumaşların evet da mobilyaların antrasit ile tamamlanması dü farklı bakış açısının partner noktada buluşmasının verdiği refahlı ve dörtköşe hissi dekorasyona sükselı bir şekilde yansıtır. Antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde sıkça ön plana çıhun parafin rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

Mutfaklarda antrasit renginin tasarrufında ankastre beyaz eşyalar size balaban kolay sağlamlayabilir. Antrasit ve beyazı kullandığınız bir alanda ankastre parafin eşyalar hoş bir görünüm elde etmenize yardımcı olabilir. Dilerseniz fırın evet da bulaşık makinesi üzere bir eşyayı sarı, kırmızı üzere iddialı bir renkte yeğleme ederek mutfakta antrasit tasarrufını farklı bir şekilde ön plana çıkarabilirsiniz.

Mekanda elan fariğ, samimi ve enerjik bir düzlem mı arıyorsunuz. O devir grinin sıcak tonlarına akıllıca davranış buyurmak haklı bir tercih olacaktır. Madun tonlarda sarı ve kahverenginin göze çarptığı har gri tonları duvarda tercihen en popüler gri tonlarından.

sprey boya Antrasit goldfix renkli mobilyalar minimalist dekorasyon seçimina kâmil bir uyum katkısızlar. Koltuklar ile masalar yahut raflar kabil antrasit tonlarındaki mobilyalar ancak ve kılıklı çizgilerle birleşerek mekanlara modern bir atmosfer tren.

Report this wiki page